Skip to content

Transformarea digitală – oportunitate și provocare pentru companii și angajați

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, a participat la evenimentul „Transformarea digitală – oportunitate și provocare pentru companii și angajați”, organizat în cadrul proiectului inFORMAT4.0, derulat în parteneriat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Cluj IT Cluster și Business Saga.
Proiectul „inFORMAT 4.0” (DigiSkills) își propune îmbunătățirea nivelului de cunoștințe, competențe și aptitudini digitale pentru angajații IMM-urilor din regiunile Nord Vest, Centru și Vest, facilitând adaptarea la noile procese tehnologice și ocuparea în sectoare cu potențial de creștere economică.
Cel puțin 33 de IMM-uri care își desfășoară activitatea într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv vor beneficia, direct, de acest proiect, iar 312 salariați din IMM-uri IT și non-IT vor beneficia de cursuri în domeniul digital.
Printre subiectele abordate în cadrul evenimentului din Bistrița-Năsăud s-au numărat inovarea și transformările economice, oportunitățile de finanțare pentru proiectele de digitalizare și dezvoltarea competențelor digitale adresate IMM-urilor.
Bogdan Ivan: „ Susținerea întreprinzătorilor mici și mijlocii se află pe lista priorităților în mandatul meu de ministru! De câte ori am ocazia, iau parte la evenimente, discuții cu antreprenorii locali pentru a căuta, împreună, soluții prin care afacerile să le fie sprijinite de statul român„.

Din aceeași categorie…

MCID a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 - C7 PNRR: 94 de milioane de euro pentru internet de mare viteză în aproape 1000 de localități izolate

MCID a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 – C7 PNRR: 94 de milioane de euro pentru internet de mare viteză în aproape 1000 de localități izolate

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat vineri, 26 aprilie, Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 –…

Sari la conținut