Skip to content

Mission Ocean Infoday, 16.06.2023

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Universitatea din București au deosebita plăcere de a vă invita să participați la Mission Ocean Infoday, în data de 16 iunie, la sediul central al Universității București, din Șoseaua Panduri, nr. 90, sector 5, București.


Misiunile UE fac parte din Programul Orizont Europa. În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate apelurile și temele specifice Misiunii „Restore our Ocean and Waters by 2030”.


Scopul acestui eveniment este de a încuraja participarea organizațiilor de cercetare, dezvoltare și inovare din România la apelurile Misiunii, în cadrul Programului de lucru Orizont Europa, 2023-2024.


Vor fi prezentate, de asemenea, apelurile comune ale Misiunii, oportunități de dezvoltare a domeniului economiei albastre în Romania prin programul BlueInvest, și aspecte financiare legate de implementarea proiectelor Orizont Europa.

 

Pentru a vizualiza agenda evenimentului, vă rugăm, click aici:

INFO_DAY_EU_MISSION_RESTORE_OUR_OCEAN_AND_WATERS_BY_2030_9789_agenda.pdf (gov.ro)


Pentru mai multe detalii despre eveniment și pentru înregistrare, vă rugăm, click aici: MCID Evenimente (gov.ro)

 

Din aceeași categorie...

Eveniment dedicat implementării Programului-cadru Orizont Europa, 13 decembrie 2023, București

Eveniment dedicat implementării Programului-cadru Orizont Europa, 13 decembrie 2023, București

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării în parteneriat cu Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București (UNSTPB), Universitatea de Medicină…
Soluții digitale inovatoare la TechBridge

Soluții digitale inovatoare la TechBridge

Alături de Agenția pentru Guvernare Electronică din Republica Moldova, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a organizat, la Iași, în perioada…
Sari la conținut