Skip to content

Flaviu Raducanu va asigura conducerea interimara a ROSA – Informare

În data de 05.10.2022, a încetat mandatul de președinte și director executiv al Agenției Spațiale Române (ROSA) al domnului Marius-Ioan Piso.

Atribuțiile au fost preluate temporar, până la organizarea concursului de ocupare a postului rămas vacant, de către domnul Flaviu Răducanu, cercetător în cadrul ROSA, delegat din partea României în două comitete de program și vice-președintele board-ului pentru explorare spațială și zboruri cu echipaj uman și, totodată, membru în comitetul programului spațial al UE și expert pentru tehnologie avansată al Comisiei Europene.

Domnul Răducanu a condus echipa care a dezvoltat sistemul de avionică pentru MIG 21 Lancer și pentru elicopterul Puma SOCAT și are o experiență amplă în proiecte de dezvoltare și cercetare de sisteme informatice și de securitate, business development, precum și în industria aerospațială din Europa și Statele Unite.

Din aceeași categorie...

Ministrul Bogdan Ivan s-a întâlnit cu delegația UNESCO aflată în vizită de lucru în România

Ministrul Bogdan Ivan s-a întâlnit cu delegația UNESCO aflată în vizită de lucru în România

Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a primit, la începutul acestei săptămâni, o delegație UNESCO, în cadrul unei vizite…
Finanțăm dezvoltarea competențelor digitale pentru 100.000 de români

Finanțăm dezvoltarea competențelor digitale pentru 100.000 de români

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în calitate de coordonator de reforme și investiții din Planul Național de Redresare și Reziliență…
Sari la conținut