Skip to content

Anunț selecție reprezentanți mediu privat în cadrul Comitetului Național pentru Știință, Tehnologie si Inovare – CNSTI

 

 

Comitetul Național pentru Știință, Tehnologie și Inovare (CNSTI) anunță deschiderea procesului de selecție pentru reprezentanții mediului privat cu experiență relevantă în sectorul de cercetare, dezvoltare și inovare (CDI) în baza OMCID 21206/06.10.2023. Dacă doriți să contribuiți la dezvoltarea și promovarea inovării în România, aceasta este o oportunitate de a vă implica.

 

*Scop:* Scopul acestui proces de selecție este de a identifica și de a numi reprezentanți de înaltă calitate din mediul privat pentru a participa la activitățile și deciziile CNSTI.

 

*Eligibilitate:* Candidații trebuie să fie lideri sau profesioniști cu experiență în CDI în mediul privat, cu o înțelegere solidă a peisajului CDI din România și să îndeplinească următoarele condiții:

 

a) să aibă experiență și rezultate în implementarea, evaluarea, conducerea sau monitorizarea proiectelor de cercetare, dezvoltare și inovare;


b) să aibă experiență în politicile de cercetare, dezvoltare și inovare;


c) să aibă experiență în accesarea de resurse financiare.

 

*Responsabilități:* Reprezentanții selectați vor colabora cu membrii CNSTI pentru a dezvolta strategii, politici și recomandări pentru susținerea cercetării și inovării în România.

 

*Cum să aplicați:*

 

1. Depunerea dosarelor se realizează electronic, în format .pdf, la adresa de e-mail cnsti@mcid.gov.ro. La depunerea dosarelor, numele și prenumele candidaților se anonimizează, prin furnizarea numărului de înregistrare.

 

2. Asigurați-vă că dosarul de candidatură conține:

 

a) scrisoare de intenție;


b) curriculum vitae, în format Europass;


c) declarație pe propria răspundere privind incompatibilitățile, care se regăsește în Procedura de selecție a reprezentanților mediului privat, cu experiență relevantă în sectorul de cercetare, dezvoltare și inovare, în cadrul Comitetului Național pentru Știință, Tehnologie și Inovare (CNSTI).

 

3. O comisie de evaluare va revizui dosarele și va selecta candidații.

 

Alăturați-vă echipei CNSTI și contribuiți la construirea unui viitor mai inovator pentru România!

 

Calendar:

 

 

Lansarea competiției

09.10.2023

Depunerea dosarelor de candidatură

10.10.2023 – 18.10.2023

Analiza și selecția dosarelor depuse

19.10.2023 – 23.10.2023

Publicarea rezultatelor preliminare

24.10.2023

Primirea contestațiilor

25.10.2023

Soluționarea contestațiilor

26.10.2023 – 30.10.2023

Publicarea rezultatelor finale

31.10.2023

 

  

 

Din aceeași categorie...

Sari la conținut