Skip to content

Anunț privind eligibilitatea IOSIN în cadrul procesului de evaluare

În perioada 05-12.04.2023 au fost verificate documentațiile transmise de către unitățile de cercetare-dezvoltare în vederea evaluării IOSIN pentru stabilirea condiției eliminatorii privind eligibilitatea IOSIN, respectiv, dacă:

       IOSIN este bun proprietate publică sau privată al statului;

       IOSIN este finalizată și în stare de funcționare.

Au fost verificate documentațiile transmise, în conformitate cu prevederile OMCI nr. 677/2018 privind aprobarea Criteriilor de selectare a IOSIN utilizate pentru activitatea de cercetare-dezvoltare și inovare, precum și a normelor de aplicare a acestora cu modificările și completările ulterioare, coroborat cu prevederile OMCID nr. 21208/2022 privind metodologia de analiză și evaluare a IOSIN, și au fost solicitate clarificări pentru unitățile de cercetare-dezvoltare la care s-a impus acest lucru.

În data de 13.04.2023 a avut loc ședința comisiei de evaluare la care au participat Președintele comisiei și Raportorul subcomisiilor de evaluare.

S-a constatat că toate IOSIN care au depus documentația pentru evaluare sunt eligibile și au trecut în etapa următoare pentru analiză și evaluare.

Din aceeași categorie...

A apărut noul număr al revistei InHouse

A apărut noul număr al revistei InHouse

Despre tribologie, știința din spatele a tot ceea ce facem și cea care joacă un rol critic într-o multitudine de…
Sari la conținut