Skip to content

Anunț privind eligibilitatea IOSIN în cadrul procesului de evaluare

În perioada 05-12.04.2023 au fost verificate documentațiile transmise de către unitățile de cercetare-dezvoltare în vederea evaluării IOSIN pentru stabilirea condiției eliminatorii privind eligibilitatea IOSIN, respectiv, dacă:

       IOSIN este bun proprietate publică sau privată al statului;

       IOSIN este finalizată și în stare de funcționare.

Au fost verificate documentațiile transmise, în conformitate cu prevederile OMCI nr. 677/2018 privind aprobarea Criteriilor de selectare a IOSIN utilizate pentru activitatea de cercetare-dezvoltare și inovare, precum și a normelor de aplicare a acestora cu modificările și completările ulterioare, coroborat cu prevederile OMCID nr. 21208/2022 privind metodologia de analiză și evaluare a IOSIN, și au fost solicitate clarificări pentru unitățile de cercetare-dezvoltare la care s-a impus acest lucru.

În data de 13.04.2023 a avut loc ședința comisiei de evaluare la care au participat Președintele comisiei și Raportorul subcomisiilor de evaluare.

S-a constatat că toate IOSIN care au depus documentația pentru evaluare sunt eligibile și au trecut în etapa următoare pentru analiză și evaluare.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support